![]() |
![]() |
#20 |
Katılımcı Üye
Tesekkür: 0
11 Mesajina 12 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
başka açıdan düşünelim
bir kere şu başörtüsü alerjini anlamıyorum.İnsanlar ister inandığı için ister moda için taksın bu kimseyi ilgilendirmez. Sana daha öncede sormuştum cevap alamammıştım.Sence eşi başı örtülü insanlar hangi mesleği yapmalı.Mesela eşi baş örtülü diye bir adam başbakan yada cumhurbaşkanı olamasın mı? Eşi başörtülü diye bu insanlar bu ülkeden gitsin mi?(merak ediyorum geriye kim kalacak) Menderes i sudan sebeplerle idam ettiler.Ve idam ettirenler bu halkın gönlünde lanetlenmiştir.Kimse Tayyip ERDOĞAN için buna cüret edemez.O seçimle gelmiş bir insan.gücü yeten varsa seçimle indirir.Aksini savunmak bu ülkeyi çok kötü kaosa sürükler. çoğunluğun sesinden bahsediyorum diyorsun.Bende sana soruyorum nerde bu çoğunluk.polise molotof atan üç beş çapulcumu çoğunluk.Yda izmir de buluttan nem kapan kuru kalabalık mı?Anadolu ya gel Anadolu ya bak bakalım işin rengi nasıl değişiyor. haa demokratik her ülkede her bireyin ve azınlıklarında hakları çoğunluk kadar kutsaldır.bunu diyorsan önünde saygıyla eğilirim.Herkes bu düşüncede olursa(mesela sende insanların baş örtüsüne saygı duyarsan veya inançlarına)o zaman sıkıntı kalmaz. Gördüğüm kadarıyla bu iş biraz sidik yarıştırma işine döndü.Umarım aklı selim galip gelir ve her şey yoluna girer.Tam Turizm mevsimi bir çok insan bu işten ekmek yiyor bari onların işleri sıkıntıya girmesin. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
neler, oluyor, türkiyede |
|
|