hanifler.com Kuran odaklı dindarlık  

Go Back   hanifler.com Kuran odaklı dindarlık > EĞİTİM - ÖĞRETİM > Sağlık Genel

Seçenekler Stil
Alt 2. July 2013, 05:47 AM   #1
bartsimpson
Super Moderator

bartsimpson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 481
200 Mesajina 303 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
bartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud of

Alıntı:
merdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merak ettim iste, dinine küfreden müslüman olsa ne ederdin söyle bakiim. Catlattirma insani meraktan.

Benimde aklimda olsun, etrafimdakilere nasil davrancagimi ögreneyim birazcik Tenis sopasi falan lazim gelirse hallederim, ama öyle top tüfekle girisemem, sonunda hapse düsmek var.
(Eğer müslüman ise anlayacağı tek dil budur diye düşünüyorum) La a'budu ma ta'budun. Ve la ene abidun ma abedtum. Lekum dînukum ve liye dîn...

Alıntı:
Bart, 1 ay gecti aradan, belki malumatin vardir, hazir konumuz alkolden acilmisken, acep gezi parkinda son ayda alk tüketiminin devlet bütcesine bir faydasi dokundumu?
Gezi parkı alkol tüketimi ilişkisini nasıl ve neye dayanarak kurdun anlayamadım?

Alıntı:
Sohbet aramizda kalacak nasil olsa, acikca cevap ver. Sitede ikimizden baska söylesi eden de kalmadi.

Hangimiz Robinson hangimiz Cuma bu issiz adada?
Bu konuda ben de hem fikirim. Robinson'u Cuma'yı bilmem ama yakında deli derlerse şaşırmam.

Şaka bir yana da bunu sebebini ciddi olarak merak ediyorum. Belki aramızda hasta olanlar, zor durumda olanlar, ölenler, bebeği olanlar, evlenenler, boşananlar, hapise girenler, suç işleyenler, iftiraya kurban gidenler, göçenler, iş kuranlar, işe girenler... ya da sosyal bir varlık neler yapıyorsa mutlaka onları yapanlar vardır.

İşin asıl üzücü yanı "belki kimse buna mecbur değil ama (?)" kendimizi müslüman sandığımız halde, burada bile bir cemaat veya sosyal topluluk olmayı beceremiyoruz. Hemde aramızda o kadar okumuş ve kültürlü insan varken...

Kızım (Merdem) sana söylüyorum... Gelinim (Her kim anlarsa) sen anla...
Alt 2. July 2013, 06:42 AM   #2
merdem
Uzman Üye

Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
merdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud of

Hani camilerde bira siselerinden falan bahsedilmisti ya, benin aklima gelen sey meydanda ne kadar bira siseleri dolasir olmustur. Bu yüzden sordum.

Zaten camilerdeki biranin aciklamasi yapildi, onu mevzukonu etmiyorum, gecti o.

Ben de merak ediyorum bu millet nerede diye, tatilde olanlar vardir aralarinda yaz aylari ve okul tatilleri dolayisiyle. Hastalikve benzeri durumlar olmus olsa idi, bir zamanlar Derindüsünce ve Hasan Akcay Kardeslerimizin hastaliklari zamaninda burada bildiriler yapilmisti, o yüzden haberimiz olurdu bizlerin.

Benim kanaatimce intereseler yön degistirmis oldugundan, mesgaleleri baska alanlarda oldugundan dolayi göremiyoruz dostlarimizi aramizda.

Gerci ben bile günde binbir site yoklayip duruyorum hergün, buna ragman yine de devamli buradayim. Hem din hem de dil bakimindan severek buradayim laf arasinda bildirmis olayim.
merdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
alkol, daha, tehlikeli, uyuşturucudan