![]() |
|
![]() |
#1 | |
Katılımcı Üye
Tesekkür: 0
2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Mademki iblis insanı kötüye yönlendirir. Şu durumda neyin kötü neyin iyi olduğunu anlayabilmemiz gereklidir. Aksi takdirde hidayetle vesveseyi ayırt edemeyiz. Ben verdiğin örneğe nisbet dedimki. İblisin bu işten çıkarı ne olabilir. Sen iblisin bu kişiyi kandırdığını iddia ettin. Bende bunun kanıtı nedir onu anlamaya çalışıyorum. Yani Hristiyan bir çocuğun eroini bırakmasındaki iblisin çıkarı nedir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 83
41 Mesajina 74 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | |
Katılımcı Üye
Tesekkür: 0
2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Peki hristiyanın hristiyanlığa devam etmesi sadece kötü alışkanlıklardan kurtulması yani verdiğin linkdeki örnekte. Şeytan neyle kandırıyor. Ben bundan bahsediyordum. Üzerine çize çize bunu sordum. Bunun cevabını halen hidayete ulaşıyorum derken kandırıyor dersen. Mantıksız olur zira başka bir dine geçmiyor. İnsan durduk yerden sadece uyuşturucuyu bırakırsa aman bu şeytanın oyunudur diyebilirmi? Verdiğin cevap bu açıdan sorumun cevabı değildir. Ya anlatmak istediğimi anlamadın yada anladın cevabın yoktur. Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok. Aynı şeyler yazılıyorsa boşuna zaman kaybıdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
kapısı, tasavvuf, tuzağı, ıblisin, şirk |
|
|