![]() |
|
|
#10 |
|
Uzman Üye
Tesekkür: 105
575 Mesajina 960 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın han.
Yukarıda sizin yazınızdan sonra "türkçe yazıyoruz" sitemiyle saptırmaların bırakılıp sorduklarımın aydınlatılmasını tekrar istemiştim. Saptırıcı sorularınıza Sayın bartsimpson çok güzel, çok kısa ve çok net bir cevap vermiş:"insan olmak". Bakın, başkalarından araştırın öğrenin ama onlara bağlanmayın, İbrahim Peygamberin yaptığı gibi yapın:"karar sizin olsun". Bakara-104. ayet üzerinde biraz düşünün. "Din" kelimesini ve "senin dinin sana benim dinim bana" ne ifade ediyor araştırın. "Her koyun kendi bacağından asılır" deyişi ne demek istiyor bir soruşturuverin; ve KENDİ KARARINIZI KENDİNİZ VERİN. Çünkü siz bir bireysiniz. Haluk Bey'in düşüncelerine de arka çıkacaksanız çıkın; ki bu beni ilgilendirmez, ama o yönde bana cevaplar verirseniz, yukarıdaki sayfalarda "alıntı" olarak ortaya koyduklarıma da cevap vermeniz gerekir. Bekliyorum. Saygılarımla. Galip Yetkin. Konu galipyetkin tarafından (9. February 2015 Saat 02:41 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| galipyetkin Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | bartsimpson (8. February 2015), han (9. February 2015) |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| fetva, konusu, verme, İnancında, İslam |
|
|