![]() |
![]() |
#9 |
Uzman Üye
Tesekkür: 0
163 Mesajina 231 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Benim bildigim
kisisel çikarlar için yapiliyor darbeler. Yok Atatürk siliniyormus, yok "hocafendi"ye haksizlik ediliyormus... da darbe onun için kaçinilmazmis. Geçin bunlari. Ama bu kez minarelerden cihad ilan edip din savasina döktüler isi, halkin gözünü bagladilar. * Tanidigim bi yargiç "Istanbul'da olsaydim" diyor, "tabancami kaptigim gibi o kopruye kosardim." Ates eder miydin? Bi an bile tereddüt etmezdim, o darbeci askerleri alin çatlarindan vururdum. * Samimi söyleyin hakim bey, hilafet gelmeli mi? Evet. * Uhud savasinda Okçular Tepesi ne idiyse bu kalkismada Bogaziçi Koprusu o imis... Bu gözü baglanmisligin bi bedeli elbet olacak. * Efendim, eger halk engel olmasaymis girisim basariya ulasirmis. Yok kardesim, 27 Mayis 1960'dan sonra kalkismalar hep oldu bu ülkede. Hiç birine sivil halk karistirilmadi, hiç biri basariya ulasmadi. Hepsinde YASAL kuvvetler akillica kullanildi ve yetti. Bu devirde silahli darbe mi olur. Artik... halkin gözü baglanarak minareli darbeler oluyor. Konu Hasan Akçay tarafından (18. July 2016 Saat 05:55 AM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
darbesi, ezan, temmuz |
|
|