![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman Üye
Tesekkür: 328
166 Mesajina 472 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() |
![]()
Yanlış anlamadıysam burada kaza namazı nın manası , kılmış olduğumuz vakit namazımı oluyor ? Cehaletimi mazur görün,arap'ca bilgim pek yok
Yada şöyle sorayım daha açık ve net; vaktinde kılamadığımız namazların kaza'sı varmıdır ? yokmudur ? Esselamu aleyküm........... Konu aşık74 tarafından (1. June 2009 Saat 08:44 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Site Yöneticisi
Tesekkür: 3.632
1.093 Mesajina 2.442 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 100000 ![]() |
![]()
Selamun Aleykum! Değerli Kardeşim!
Alıntı:
Kılınamayan namazlarlar için Allaha tevbe edilir ve aklımız başımızda olduğunda kılınmaya başlanır. Kusursuzluk sadece Allah'a mahsusdur. Doğrusunu en iyi bilen Allah'tır Sevgi,saygı ve muhabbetle. Allah'a emanet olunuz. |
|
![]() |
![]() |
dost1 Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
![]() |
#3 | |
Katılımcı Üye
Tesekkür: 5
10 Mesajina 16 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Arkadaşlar namazın zamanında kılınması gerektiğini söylüyorlar ve çok haklılar. Ancak Kimse kimseye neden namaz kılıyorsun diyemez. bu olmaz birşeydir. Amellerde niyetler önemlidir. Senin niyetinde daha önceden kılmadığın yada Namaz kılmaya başladıktan sonra kaçırdığın namazlarından ötürü hesaba çekileceğin bilincin varsa ve sen bundan korkarak belki Allah kabul eder de bu kıldığım namazlarımıda o kılmadığım Namazlara sayar ümidi ile kılıyorsan sorun olduğunu sanmıyorum belki Allah kabul eder ben bilemem hatta kimse bilemez. Ben şahsen vaktinde kıldığım namazımı Allah kabul edermi etmezmi onu bile bilmiyorum. ben sana tavsiye olarak şunu önere bilirim Hesap günü çok çetin olacak o yüzden değerlendire bildiğin her durumu değerlendir. Ama şunu ASLA UNUTMA NAMAZIN KAZASI OLMAZ ama sen yinede bir umut saldır derim boş bırakma belki Allah affeder. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
düşünüyorsunuz, kaza, konusunda, namazı |
|
|