![]()  | 

| 

| 
		#10 | 
| 

Uzman Üye 

Tesekkür: 328 

166 Mesajina 472 Tesekkür Aldi

Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]()  | 

Selamlar güzel kardeşim\abim. 

هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ عَلَيْكَ الْكِتَابَ مِنْهُ آيَاتٌ مُحْكَمَاتٌ هُنَّ أُمُّ الْكِتَابِ وَأُخَرُ مُتَشَابِهَاتٌ ۖ فَأَمَّا الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ زَيْغٌ فَيَتَّبِعُونَ مَا تَشَابَهَ مِنْهُ ابْتِغَاءَ الْفِتْنَةِ وَابْتِغَاءَ تَأْوِيلِهِ ۗ وَمَا يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلَّا اللَّهُ ۗ وَالرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ كُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنَا ۗ وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ Ali imran suresi 7.ayet: O ki sana bu kitabı indirdi. Onun bazı ayetleri kesin anlamlıdır (muhkem), ki bunlar kitabın özüdür. Diğerleri de benzer anlamlıdır (müteşabih). Kalplerinde hastalık bulunanlar, insanları şaşırtmak ve farklı anlam vermek için benzer anlamlı olanlarının ardına düşerler. Onların gerçek anlamını ise kimse bilmez, ancak istisnadır ALLAH ve derin bilgiye sahip olanlar "Ona inandık, hepsi Rabbimiz katındandır," derler. Akıl ve anlayış sahiplerinden başkası öğüt almaz. Malesef anlamını bilmiyorum kardeşim.Ama şunu derim ; ' Ben onlarada inandım,hepsi rabbimin katındandır' Sizleri seviyorum, selamlar...  | 
| 
		 | 

| 
| aşık74 Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: | 
| Bookmarks | 
| Etiketler | 
| gerçekleri, hadis, kutsi | 

| 

|