hanifler.com Kuran odaklı dindarlık  

Go Back   hanifler.com Kuran odaklı dindarlık > GELENEK DİNİ > Mezhepler ve Tarikatlar

Seçenekler Stil
Alt 6. June 2010, 09:44 PM   #15
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

bencede kapat çünkü nakşiliği bilen kişi ilk etapta mürşidin tanrıdan ayrı olmadığını her sözünün tanrı sözü olduğu bilmek zorundadır. sen sadece kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorsun.
O hayranıyım dediğim ibni arabinin rezaletlerinden haberin olmadığı kesin eğer olsaydı zaten hayran olmazdın, kendisine ait büyü kitabı bile olan küfürbaz muhittin, kitabında tanrının kendisine ibadet ettiğini hiç utanıp sıkılmadan peygamberden üstün olduğunu ve hatta peygamberin kendisi gibi veliler için geldiğini söylüyor. saçmalamış işte, sende saçmalıyorsun...

googlede arat muhittinin şirk sözleri diye arat herşeyi bulursun. füsusül hikemi daha öğlende okudum birkaç sayfa neler sallamış din adına diye,, çünkü böyle fitnecilerin hayatları imanımı artırıyor, gerçekten Allah adına iftira atanları gördükçe onlar hakkındaki ayetleri görüyorum ve anlıyorum, muhittin denen fitnecinin, bu Allah katındandır diyerek kendi yazdığı kitabını islama yakıştıramazsınız.

İslam, Kuran ve Müslümanlık, bırakın bu tür saçma inançları, yeşil kubbe, camii, tespik, sedcade, imamiye, kafaya takılan yahudi kipası v.s. den de uzaktır. Dinimi tenzih ederim.

Şunuda bilin, kendinizi kötü hissetmeniz gereken şey benim sözlerim değil, islam dışı inancınız olmalı. kendinizi doğru yolda sanıyorsunuz ancak küfre gidiyorsunuz. Kaç tane kutbul aktap olduğunu biliyormusunuz şu an dünyada? Tütkiyede tam 4 tane var. hangisi daha kutup? sonunda hepsini baltayla kesip baltayı en büyükleri hocaefendinin boynuna asacağım bakalım ne zaman olacak.

Ayrıca müslümanlara kimsenin küfrettiği yok, ben budist geleneklere sahip tarikatçılara söylüyorum. Eğer müslüman görmek istiyorsanız ki daha önce pek fazla görmediğinizi sanıyorum, yorum yapmadan sitedeki tüm konuları okuyun, sorunuz varsa öğrenmek babında da sorun.

Yinede sevgilerimle.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
ahmet karapınar (24. July 2010), Miralay (7. June 2010)

Bookmarks

Etiketler
bir, daha, dışının, ibn arabi, tarikat, vahdet-i vücud