hanifler.com Kuran odaklı dindarlık  

Go Back   hanifler.com Kuran odaklı dindarlık > DUA > Dua > Tevbe

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 17. June 2010, 07:41 PM   #1
hiiic
Uzman Üye
 
hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1.979
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of
Standart

Bu konuya çok değinme sebebim, az önce kandil sebebiyle, bir camide bir yayın izliyorum. kanal 7 de,, cami hocası aklı sıra tevbe edip günah döküyor. İnsanlar ellerini açmış bu zaman kadar yaptıkları hatanın ortadan kaybolacağını, onlardan hesaba çekilmeyeceğini mi sanıyorlar?
Allahım sen tevbe edeneleri seversin diyorlar ama tevbenin ne demek olduğunu belkide bilmiyorlar. Sen kötülükleri düzeltenleri seversin diyorlar ama nasıl yapacaklarını mı bilmiyorlar. Bu insanların kalpleri üzerinde mühür mü var? Belki yüzlerce binlerce milyonlarca insan aynı ağızdan amin diyor yada yalandan yere (kendilerini kandıra kandıra) ağlıyorlar ama asıl Allahın istediği birlik olmayı cemaat olmayı ve salatı nasıl görmüyorlar. Bu konu çok ciddi. Salat dinin diğeğidir, salatı yıkdık dini yıktık, böylece bu saatten sonra anca şekilsel putperest hareketleri yapıyoruz farkında bile değiliz. Kıldığımız namaz bile bir zamanlar put prestlerin tapınma hareketleri, Allah bu hareketleri kınamıştır. İsteyene fazladan kaynak bulabilriim.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi:
dost1 (17. June 2010), erol5109 (18. May 2011), Miralay (18. June 2010)
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
günah, hak, islam, nasûh, rab, tevbe, tevvâb


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Hanifler - Kuran odaklı gerçek din islam