![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Uzman Üye
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1.979
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yenmiyo bu elmanın çekirdekleri, çok acılar..
Bunları çğürüp toz halie getirip tatlılara azar azar katsak acaba işe yarar mı? hem kasyısı, şeftali, üzüm gibi meyvekerin çekirdeklerinide tüketebilriiz. Üzüm çekirdeklerinin antioksidant madde içerdiğini biliyorum, yaşlanma belirtelerinide gideriyor ve yine kansere karşı iyi. Allah kimseyi kanser etmesin... desemde yaratmış işte böyle bir imtahana vesile.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzman Üye
Üyelik tarihi: Nov 2012
Mesajlar: 1.606
Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben asagi yukari 4 seneden beri her sabah, ilk 2 sene 2er tane, sonradan 4er tane aci kuyusu cekirdegi yiyorum, kuru kayisi meyvesiyle beraber yenildigi takdirde cekirdeklerin aciligi hic anlasilmiyor. 4 kayisi cekirdegine 2 kuru kayisi lezzetli bir tat veriyor. Zaten kuru kayisinin da oldukca saglikli bir degeri vardir.
Agir agir cignemek ve agizda uzun bir müddet iyice yumusatmak gerektigini okumustum bir zamanlar. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| badem, bağışıklık, buğday, çekirdek, çim, kanser, kanserin, kayısı, salihli, türkiye, ödemiş, ölümü, şıra |
|
|