![]() |
|
![]() |
#1 |
Katılımcı Üye
Tesekkür: 45
46 Mesajina 90 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() |
![]() ![]() Ya ilahi aşk oduna yanmayı pek severem Mecnun'um ben, Leyla içün çoşmayı pek severem Yana yana yansın yürek, patlasın volkan gibi Aşk kazanına girmişem, pişmeyi pek severem Ah-u zar eylerem bazen, Gülistan bağlarında Bülbül gibi bir dikenden ölmeyi pek severem Gah Muhammed Mustafa'yı, hem Mürteza Ali'yi Ol hayrün Nisa derler, Fatima'yı severem Ağu tasını nuş etmiş, yüreği parça parça Gah Hasan'dır, gah Hüseyin Kerbelayı severem Çağırayım La İlahi, kırayım tüm Putları Parçaladım Halil gibi, İlla ALLAH severem Gah çıkarım şu meydana, zikreylerim ismini Gah gizlerim sükunetle, susmayı pek severem Bir dem Kerem gibi yanıp, kül olur savrulurum Bir dem Ferhat'a benzerde, dağ delmeyi severem Cunûn Şehrine girmişem, olmuşam eyvah hayran Bir Elife aşık olmuş, şol noktayı severem Lam elife benzer halim, belim bükülmüş gezer Kaşlarıma mim duası yazan yari severem Güzel yarimin sözleri Süheyla gelir bana Ol Lebleri şekere benzer, tatlıyı pek severem Ey Çelebi bir dem çoştun, söyledin bunca kelam Bunca kelamı söyleten, ol Rahmanı severem Mustafa Çelebi K-Ü-N
![]() |
Muhabbetci Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | dost1 (9. September 2010) |
![]() |
#2 |
Katılımcı Üye
Tesekkür: 45
46 Mesajina 90 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() |
![]() ![]() Bir sözüm vardır Erenler, söyleyeyim hemen bugün Dinleyin yarenler beni, halden hale düştüm bugün Nasihat edemem haşa, ilmim yok cahilem ben Benzerim nadan ehline, ne olur halım bugün Kelb rakibin sözlerine bir cevap verem desem Lâl olmuş dillerim eyvah, sükûnet çöktü bugün Bülbül gibi düşmüşem ben nazlı gülün aşkına Pek çetin imiş nazları, yakar yüreğim bugün Bir kapı açıldı girdim, ol bahçeyi vahdete Sordum sorguladım kendim, kesretden geçtim bugün Mecnun Leyla için düşmüş, gezer çölleri şimdi Ne Mecnun'um, Ne Leyla'yım, yalnız gezerim bugün İlahi bir aşk ver bana, yandıkça pek yanayım Varsın yansın garip gönlüm, aşk ile pişsin bugün Gör, Tabibler şaşa kaldı, derman bulunmaz eyvah Hangi kapıyı çaldıksa, hep dertli bulduk bugün Gah ağlarım gah inlerim, sessiz kendi köşemde Yusuf kuyusuna düştüm, kervanlar geçmez bugün Her ne beddua etsemde, ya ilahi ters çevir Beni yardan ayıranlar, hep düşsün nara bugün Bir biçareye benzerim, ruhum pek yetim kalmış Kalû beladan ayrılmış, küser cihana bugün Ey Çelebi nedir halin, şükret hakka kaldır elin Zül-celalı vel-ikram'dır, çevirmez seni bugün Mustafa Çelebi K-Ü-N
![]() |
Muhabbetci Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | dost1 (9. September 2010) |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
muhabbetçi, şiirleri |
|
|