![]() |
|
|
#2 |
|
Uzman Üye
Tesekkür: 141
173 Mesajina 604 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Yazınız bir şiirimi hatırlattı
Tam yerine gelmişken manzara niyetine verelim İMAMLARA REDDİYE Allah büyük de yatır, Allah büyük de kaldır Mevlüt okutmayana, aslanlar gibi saldır Hatim ne bilmeyeni, adamdan bile sayma Ve hatta vur boynunu, götür mezara doldur Yıkadın cenazeyi, hemen kes faturayı Parasız cemaatten uzak eyle arayı Fakir, miskin yetimmiş, canları cehenneme! Sen safında zengine tahsis eyle sırayı Gece gündüz milleti uyut, uyut ve uyut Millet uyurken durma bulduğu herşeyi yut Baktın biri yan çizdi boş Yusuf'un kuyusu At kuyuya ve kapat, boğulsun orda angut ‘Cehennem’ de ‘Cennet’ de, günahları sırala Cebi şişkini okşa, olmayanı karala Sana kulak verene, Cennetten saraylar yaz Vermeyene tez elden Cehennemi kirala Cep mi cepken mi delik? Git, tabutu tekmele Bunda fayda yok dersen, herkese ecel dile Yağmur duası gibi, ara-sıra, herkesi Ölüm dualarıyla, dağlara revan eyle Daha çok akıl var da, hangisini sayayım Belki Azrail yolda, ben ufaktan kayayım Maazallah eline düşmekte var kaderde Düşmeden şu cebini sen aç ben doldurayım
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hoca, ılahiyatçılara, ımam |
|
|