hanifler.com Kuran odaklı dindarlık  

Go Back   hanifler.com Kuran odaklı dindarlık > GELENEK DİNİ > Hurafeler

Seçenekler Stil
Alt 8. July 2010, 11:22 PM   #1
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of
Standart Muska

Uzunlamasına bir kağıt ve içinde yazan gereksiz anlamsız harfler...
Peki hiç sordunuz mu bu harfler neden türkçe olmuyor?
Bırakalım türkçeyi, arapça bilen arkadaşıma götürdüm okuyamadı.. zaten mesele de burda ne yazdığını anlamaman gerekiyor anlarsan işin tadı kaçıyor... Ancak asıl sihhir muska takıldıkktan sonra yaşanıyor, özellikle çerçeveleri belirtilmemiş, yani ne işe yaradığı tam belli olmayan muhallak muskalar (iyilik muskası gibi) çok işe yarıyor. Çünkü muskadan sonra başınıza gelen bağımsız her güzelliğe aaaa bak bu muskadan dı diyoruz...

Ancak işin en tehlikeli boyutu olayın ciddi görünümü ve korkutucu hal alması. Muskayı açmayı denerseniz bunu anlarsınız. Önce özel ve basit bir teknikle katlanmış olan kağıdı açınca tekniği bilmeyen kolay kolay katlayamaz. 2. olarak içinde yazanlar o kadar ciddi hazırlanmış ki gören gerçektende bunda acaip bi mana var sanacak 3. olarak şekiller aklınızdnan kolay çıkmaz... Şimdi bunu imha edelim..

Aldım çöpe attım, attıktan sonra içime bir korku düştü "ya gerçekse, kimse boş bir iş için bu kadar uğraşmaz, ya gerçekten etkisi varsa" şimdi güldüğüm bu sözler o anda aklıma sürekli geliyor ve kendimi inanılmaz derecede ağır hissediyordum.. internetten baktım muska imha metodlarınaü önce sirkeli suya koyacakmışız sonra 11 ihlas bi fatiha gidip gömcekmişiz yada akar suya atcakmışız yada yazısı silindikten sonra dua okuyarak yakcakmışız, bunları okurken keyim yerine geldi

bazen insan içine düştüğü durumu hemen göremiyor ama başkalarında aynı durumu görünce daha rasyone ve mantıklı düşünebiliyor. Bu tamamen bir aldatmaca. bir yanılgıdan ibaret.
Esasında muska gerçek değil gerçek olmasıda imkansız. Eğer gerçek olsaydı bunun kuran olması gerekirdi, bir kitap olsa ve onunla dağlar oynatılsa bu kuran olurdu ayeti buna tekabul eder, ancak kuranda öyle bir güç yoktur. Kuranda bile böyle bir güç yokken ne yazdığı bilinmeyen semboller nasıl insanı etkileyebilir. Nasıl etkiler söyliyim, kafanızda etkiler psiikolojij olarak olayı gerçek yada gerçek olma ihtimalli sanarsınız.

Benim anlamadığım nokta; insan psikolojisini nasıl bu kadar iyi bilebiliyorlar? İnsanları kandırma ilmini kimden nasıl öğreniyorlar.

-Birde internette cübbeli ahmedin muska gerçektir haktır sohbetini konıyorum, devlet onu bunu yasaklıyacağına şu adamı yasaklasın insanların beyinlerini yıkıyorlar. Birde yalçın diye bir şovmenin muskadan dolayı ağzı yamuldu tarzı programı var, esefle kınıyorum. Bunlar sahtekarlığa ortaklıktır. Bilgi kirliliğinin sonu nereye varacak böyle.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
muska