![]() |
![]() |
#11 |
Uzman Üye
Tesekkür: 0
163 Mesajina 231 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Merhaba.
Benim aklima baska sorular da geliyor: Örnegin -Inananlarin askerleri "salât"i cephede KIYAM edip "secde"ye vararak yerine getirirler (Nisâ 101-103). -Eger salât egitim-ögretim ve sosyal yardim ise KIYAM ve SECDE bunun neresinde? -Allah sizi uyariyor: kafirler sizin silah ve esyanizdan uzak bir âninizi kollamaktadir; bir saldirisla üzerinize cullanacaklar. Böyle bir andaki ruh haliniz egitim-ögretim ve sosyal yardim calismasini kaldirir mi? -En taksurû min es-salât, o salâttan eksiltmeniz de gerekiyor. Yani vakit yok. O dar vakitte neyin "egitim-ögretim ve sosyal yardim"ini gerceklestireceksiniz? Cevap: Kurân'in egitim-ögretimini... Iyi güzel de askerleriniz can derdinde siz "Sana kadinlarin aybasi halini soruyorlar" diye baslayan bir "egitim-ögretim"in derdindesiniz... O askerlerin oracikta sizi bakislariyla öldürmeyeceginden emin misiniz? Arti, "Kurân'i tane tane oku; acele etme!" diyen Allah onaylar mi bu yaptiginizi? Sevgi ile, Hasan Akcay Konu Hasan Akçay tarafından (12. November 2012 Saat 01:29 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
Hasan Akçay Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | bartsimpson (13. November 2012) |
Bookmarks |
Etiketler |
abdest, abdesti, ayrılır, bozar, gereklidir, için, kaça, nedir, neler |
|
|