![]() |
![]() |
#13 |
Uzman Üye
Tesekkür: 97
52 Mesajina 104 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
part1
-efe naaber ya akşam aradım telefonu açmadın -hiiç dostum walking dead i seyrediyordum. -efe hani şu zombiler falan var insanları yiyorlar. -evet ama filmi seyrederken kafamda birden şimşekler çaktı -nedir? -bence bizim şu gelenekçi müslümanlarda tıpkı onlar gibi -niye ki? -bunlarda aynı zombiler gibi sadece beyinlerinin arka lobunu çalıştırıyorlar.tek bir şeye kilitlenmişler sorgulama algılama yok.hep hurafe, hadis falan -peki efe sen neye inanıyorsun -hıyar olduğumuza part 2 -muhittin ne işimiz var mezarlıkta beni sıkar böyle yerler biliyosun -ya taylan abi ölülerimize iki fatiha okuyup gidecez ne var bunda -oğlum ölen ölmüş onlar için hem ne fark edecek ki -abi niye öyle diyorsun belki okuduğumuz dualar ayetler ruhlarına huzur verir -yok öyle bir şey.hayatları boyu boğazlarına kadar pisliğe batsınlar,her türlü günahı işleşinler,hıyar gibi yaşasınlar sonra ben onlar için kur'an dan sureler okuyacam ruhları huzura erecek yok öyle yağma -tamam taylan abi sen ölünce arkandan ruhuna fatiha okumam hakkımıda helal etmem bakalım senin için orada fark edecek mi? - ! part 3 -şimdi anladın mı yasemin kur'an da anlatılanlar senin anladığından veya algıladığından çok farklı -ayşe abla -efendim yasemin -islam da abdest var mı? -yok -namaz? -yok -hac? -yok -zekat -yok -kurban? -yok -ahiret? -yok -tamam abla sustum yoksa Allah ta yok diyeceksin
raven Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | bartsimpson (7. February 2013) |
Bookmarks |
Etiketler |
ahirette, değildir, dini, dinini, islam, mezarlıklar, müslüman, yaşayacak |
|
|