![]() |
![]() |
#26 |
Uzman Üye
Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu isin artik civisi cikti Dostlar, ben pes dedim dogrusu.
Gecmisteki tarihimizi dogru dürüst taniyamiyoruz, nasil taniyalim ki, icinde bulundugumuz olaylari daha edebinle ortaya koyamiyacak olduktan sonra, gecmis tarihlerimiz hakkindakilerin dogruluguna/yanlisligina nasil inanacagiz. Insaf! Bu mudur Türklük! Ayip vallahi ayip! Ne müslümanliga örnek bu hareketler nede Türklüge! Nede Insanliga! Sanki Van Gogh'un resim galerisindeyiz de herkes kendine göre degerlendiriyor tablolari. Ne gazetecisi, ne ilahiyatcisi, ne bakkali ne de mühendisi cikipta ortaya gercek budur demiyor/diyemiyor. Diyemediklerine göre ya gözlerinde sasilik ya kulaklarinda sagirlik yada kalplerinde yamukluk vardir. Tabii ki en basta MENFAAT geliyor, bilerek yada bilmeyerek ne derseniz deyin. Bilmeden uygulayan cahildir, bilerek uygulayan gercekleri gömendir! *** Ben biraktim artik arastirmayi. Merkel bile görüslerini acikladi: ![]() Angela Merkel Türk Polisinden Özür Diledi By Hans Müller on Jun 21, 2013 in Almanya, polis, vicdan Basın Bildirisi Ben, Angela Merkel Almanya Şansölyesi olarak Türk Polisinden özür diliyorum. Çünkü Taksim Gezi Parkı olaylarının başlangıcından ititbaren medyada yer alan ve Türk polisini suçlayan fotoğrafların gerçekte Amerikan, İspanyol ve hatta Alman polislerine ait olduklarını esefle öğrenmiş bulunmaktayım. Dün gece geç saatte toplanan basın danışmanlarıma şu soruyu sordum: “Gerçekten şiddet uygulayan Türk polisi bulmak bu kadar zor mu ki sahte fotoğraflar kullanılıyor?” Malesef bu sorum cevapsız kaldı. Cevapsız kalan tek sorum bu değildi: 1) 15 gün boyunca twitter üzerinden mesaj gönderen binlerce gösterici neden cep telefonlarıyla “gaddar ve vahşi” polislerin resmini çekemedi? 2) Olayların başlangıcından itibaren bir çok şehirde BBC ve CNN gibi kuruluşların canlı yayın araçları vardı. Neden bu gazeteciler gerçek görüntüler yerine Mısır’dan, Irak’tan alınmış savaş görüntülerini ve New York’ta iki sene önce olmuş olayların resimlerini kullandılar? Biraz gecikerek de olsa anlıyorum ve ititraf ediyorum ki Türk polisi dünyadaki diğer polislere kıyasla daha profesyoneldir ve orantısız şiddet kullanımı daha azdır. AKP Hükümeti ve Başbakan Erdoğan Bazı görüntülerdeki polislerin gerçekten Türk polisi olduğu da tespit edildi. Ama bunlar 15 yıl önce yani AKP iktidarından önce çekilmiş fotoğraflardı. Bunun ise tek bir anlamı olabilir: Başbakan Erdoğan iktidara geldiğinden beri polis şiddeti konusunda Türkiye’de net bir ilerleme kaydedilmiştir. Bu bağlamda sadece Türk polisinden değil AKP hükümetinden, iç işleri bakanlığından ve olayları büyük bir başarıyla yöneten İstanbul valisinden bütün Alman halkı ve Alman gazetecileri adına özür diliyorum. Türklere karşı işlenen ırkçı cinayetleri 10 yıldır çözemeyen biz Almanların adalet ve insanlık konusundan siz Türklerden öğreneceğimiz çok şey var. Angela Merkel Almanya Şansölyesi *** Kendisine "müftü karısıyım" diyerek yalan video çeken CHP'linin kızı duran adamın öğrencisi çıktı. ... "Müftü karısıyım" diyerek video çeken ve Erdoğan'a hakaret eden ancak CHP'li olduğu ortaya çıkan Gül Taşlı Cenal ile ilgili sosyal medyada yayılan bir fotoğraf şok etkisi yarattı. Sosyal medyada yayınlanan fotoğrafa göre Gül Taşlı Cenal'in kızı Eylül Ceren Taşlı"duran adam" diye ünlenen performans sanatçısı Erdem Gündüz'ün öğrencisi olduğu iddia edildi. 5 VAKİT NAMAZ KILIYORUM DEYİP, MÜFTÜ KARISIYIM DEMİŞTİ Gazeteci-yazar Yılmaz Özdil tarafından sosyal medyada servisi edilen görüntülerde, müftü eşini olduğunu ve 5 vakit namaz kıldığını iddia eden başı kapalı bir kadın, Başbakan Erdoğan'ı istifaya davet etmişti. BAR İŞLETMECİSİ ÇIKTI Gezi olaylarına destek için kamera karşısına geçip kendisini 'müftü karısı' olarak tanıtan Gül Taşlı Cenal isimli kadının Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bar işletmecisi olduğu ortaya çıktı. Eski CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal'ın eşi olduğu öğrenilen Gül Taşlı Cenal'ın başörtülü görüntüleri partide de tepkilere neden oldu. ![]() [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t1_efkrnszk[/YOUTUBE] *** Hepinize gecmis olsun! |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
neler, oluyor, türkiyede |
|
|