![]() |
![]() |
#20 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 97
52 Mesajina 104 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
__________________________________________________ _______________ part 1 -efe iyi akşamlar naaber -iyidir işten geldim yorgunum.yengenle bir kadeh kırmızı şarap koyduk vivaldi dinliyoruz. -iyide efe içki haram değil mi? -yok değil birader çakırkeyf olursan sıkıntı yok.kendini kaybedecek kadar içmeyeceksin o kadar. -ben öyle bilmiyordum ama... -öyle öyle bak şarabı bitireyim.hanifler.com a girecem bu konuda yorumumuda yapıcam.kuranı ben böyle anlıyorum diye. -efe ! neyse... görüşürüz. part 2 -iyi akşamlar beyefendi ehliyet ruhsat lütfen -bir sanije memur bey torpidoda olacaktı. -alkol var mı alkol. -bir duble attım memur bey aklım başımda valla sadece hafiften çakırkeyfim -iyide beyefendi 500 mt. önce kırmızı ışıkta geçtiniz.arabanızın aynasıda karşıdan karşıya geçen bir yaya ya çarpmış. -kesin sarhoştur o memur bey bense sadece çakırkeyfim.o nekadar içeceğini bilememiştir. -arkadaşlar...beyefendiyi şubeye alalım -?! part3 -evet çocuklar..-5x+ 6+ x =1 –x +8 denkleminin çözüm kümesini bulalım -4x + 6 = -x + 9 -4x +x = 9-6 -3x=5 -iyide hocam o -3x=3 olmayacak mı? -kusura bakmayın çocuklar okula gelmeden evvel bir bira yuvarladım.hafiften çakırkeyfim -görebiliyoruz hocam ![]() part4 -Allah belanı versin sadi 300.000 euroluk arabayı perte çıkardın. -napayım abi virajı farkedemedim. -olum ben senin copilotun değilmiyim.50 mt sonra sağa viraj demedim mi? -abi hep bu sevgilimin yüzünden heyecanımı yeneyim diye yarıştan önce bana bir kadeh vodka yuvarlattı. -haliyle reflex sıfır tabi... -abi dönelim kızdan ayrılıcam valla -Allah belanı versin sadi...
Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem. Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem Konu raven tarafından (18. December 2012 Saat 09:19 PM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
raven Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | bartsimpson (23. December 2012) |
Bookmarks |
Etiketler |
kılmak, namaz, sarhoşken |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|