hanifler.com Kuran odaklı dindarlık  

Go Back   hanifler.com Kuran odaklı dindarlık > GELENEK DİNİ > Hurafeler

Seçenekler Stil
Alt 21. September 2012, 05:12 AM   #1
pramid
Uzman Üye

Tesekkür: 191
545 Mesajina 1.168 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
pramid has much to be proud ofpramid has much to be proud ofpramid has much to be proud ofpramid has much to be proud ofpramid has much to be proud ofpramid has much to be proud ofpramid has much to be proud ofpramid has much to be proud of

Alıntı:
erbab: iyi bilen iyi anlayan konunun ehli anlamına gelir bu özelliklere sahip herkes için kullanılabilir ve peygamberler ve diğer allah dostları dinin erbabıdır dini iyi bilirler

rab: ilah yaratan tapınılan anlamına gelir müslüman bu kelimeyi yalnız allah için kullanır allah'tan başkası için kullananlar ise müşriklerdir
Erbab rabler demektir. Kuranda türkçe değil, anlaşılsın diye Arapça inzal olmuştur. Ve sen nebiyi erbab ittihaz etmişsin. Bu özellik müslüman olmayanlara hasdır.

Alıntı:
allah dostları dinin erbabıdır dini iyi bilirler
busözün şirklerin en buyüğüdür.
Allahdan başka veli,nid edinmeyin. Bize Rahman yeter ve o ne güzel mevladır.

Sen sorulara cevap ver kaçma.

Sayın raven, klişe dediklerin Kurandandır ve kuranda çelişki yoktur. Bu platforma bütün ayetlerin kritikleri yapılır. Yeter ki bilgi alışverişi için bir adımda bulun.
pramid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21. September 2012, 05:43 PM   #2
nacikocak
Katılımcı Üye

Tesekkür: 5
17 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
nacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud ofnacikocak has much to be proud of

Alıntı:
pramid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erbab rabler demektir. Kuranda türkçe değil, anlaşılsın diye Arapça inzal olmuştur. Ve sen nebiyi erbab ittihaz etmişsin. Bu özellik müslüman olmayanlara hasdır.

busözün şirklerin en buyüğüdür.
Allahdan başka veli,nid edinmeyin. Bize Rahman yeter ve o ne güzel mevladır.

Sen sorulara cevap ver kaçma.

Sayın raven, klişe dediklerin Kurandandır ve kuranda çelişki yoktur. Bu platforma bütün ayetlerin kritikleri yapılır. Yeter ki bilgi alışverişi için bir adımda bulun.

erbab rabl'er demekmi senin google bozulmuş sanırım erbab'ın anlamı yaz hatta türk dil kurumu yaz oradan bak erbab'ın japoncasımı rab'ler demek yoksa ben türkçesine baktımda

ayrıca raven doğru söylüyor neden hiçbir sorumuza cevap vermiyorsunuz raven allah'ın peygamberi nasıl ibadet ederdi diye sordu cevap yok ben secde nedir diye sordum cevap yok hadi onu geçtim senin isteğini yapmak için namazın hangi kısmı ile ilgili hadis istiyorsun yazdım ona bile cevap vermemişsin

14 sayfalık mesajları tekrar oku genel düşünceleriniz şunlar

ibadet yok
hadis yok
sünnet yok
meleklerin görevi yok
pegamber birşey bilmez
alimler evliyalar sahtekar
bütün müslümanlar hadis sünnet uyduruyor
ayetleri sadece siz doğru anlıyorsunuz

yani kısaca cennet sizin ye iç yat cennete git tabi cennet yok demezseniz

Konu nacikocak tarafından (21. September 2012 Saat 05:48 PM ) değiştirilmiştir.
nacikocak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
allah, biliyor, çok, rivayetçiler