|  | 
|  | 
|  1. February 2014, 06:40 PM | #1 | 
| Uzman Üye Üyelik tarihi: Apr 2012 Bulunduğu yer: earth 
				 Tesekkür: 229 

167 Mesajina 302 Tesekkür Aldi

Tecrübe Puanı: 24         |   

1)- Benim ne duymak istediğimi nereden biliyorsun.Veya neye inandığımı? müneccimmisin? 2)- İnancımı tabiki senin söylemenle değiştirmeyeceğim.Rabbim korusun... 3)- Turan Dursun dan alıntı yapmadım.İslam tarihi hakkında bilgin olsaydı bu konuların yüzyıllardır tartışılageldiğini bilirdin. 4)- Yazım yazım diyip duruyorsun yazını anlamak için decoder lazım.Herşeyi karman çorman etmişsin.Önce kafandaki düşünceleri bir toparla sonra sıraya koy sonrada yaz. 5)- Sorduğum soruları cevaplamamışsın bunu bekliyordum.Tipik karşı saldırı moduna girmişsin.olsun böyle böyle öğrenirsin.ziyanı yok. 6)- Tanrı hangi ayeti nesh etmişse sahabenin haberi nasıl olmaz sabah akşam peygamberin kapısında yatıyorlardı.(ayetle sabit) 7)- AteistlerLe pozivitistlerle bu elindeki argümanlarla tartışıyorsan her zaman kaybedersin.Eğer yardıma ihtiyacın olursa haber ver her zaman yardımcı olurum. 8)- Önce bu dünyada niye olduğunu kavra ve seni yaratanı Tanrı nı tanı.Böylece ufak hesaplar peşinde koşmak zorunda kalmazsın. 9)- Aklını kullan, sorgulamacı ol. O zaman seni yaratanın azametine hayranlığın dahada artacaktır. 10)- Yok ben masal dünyasında yaşayacağım diyorsan sana mürşit çok git bir tanesine yazıl 
				__________________ (FOR RAVEN) | 
|   |   | 
|  1. February 2014, 06:54 PM | #2 | 
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2014 
				 Tesekkür: 1 

1 Mesaja Tesekkür Edildi

Tecrübe Puanı: 0         |   

Eleştirilerin için teşekkür ederim ama 6. madde için 'Müslim'de geçen bir-iki hadisten haberin yok' diyeceğim. Şu an numarası aklımda değil. Orada sahabenin neshedilmiş bir ayeti namaz suresi olarak -yanlışlıkla- okudukları yazılı.  Başlıktaki yazımı ise bütün ateizm iddialarını aklımda tutarak hazırladım, bu yüzden katı ve iddialı, çünkü sadece Kuran meali elimize alarak Kuran'ın tek doğru yol olduğunu anlayabileceğimizi anlatıyor ve de ispatlıyor; istersen yazdıklarını bir de aynanın karşısında oku. | 
|   |   | 
|  6. February 2014, 03:24 PM | #3 | |||
| Uzman Üye Üyelik tarihi: Aug 2009 
				 Tesekkür: 110 

268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi

Tecrübe Puanı: 18   |   Alıntı: 
 Alıntı: 
 Alıntı: 
 Masal dünyası deyimi hoş olmamış... Kardeşlerim, konuların özünden uzaklaşarak şahsi cepheler açmayalım. saygılarımla... aorskaya | |||
|   |   | 
|  | 
| Bookmarks | 
| Etiketler | 
| değişti, değiştirildi, doğru, kanıtı, kuran, kuranın, mutlak, olduğunun, tek | 
| 
 | 
 |