![]() |
|
![]() |
#1 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Herşeye muhalif olmak sizin adetiniz olmuştur.Kabir azabının olmadığına delil gösterin bana!.
![]() |
![]() |
#2 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 627
164 Mesajina 386 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Size gerekli delili verdim, Kuranın kendisi kabir azabı olmadığına delildir. 1) Kurana bütün olarak "BEYNİNİZ TEMİZ, YANi KİRLİ BİLGİSİZ ŞEKİLDE" baktığınızda böyle bir fikir edinemezsiniz 2) Kehf suresi ve Yasin suresi ilgili yerler ve aklıma gelmeyen bir kaç yer daha 3) Peygamberin gaybı bilemeyeceği ile ilgili ayetler. Ayrıca ek olarak Mehmet Okuyanın kitabını önermiştim. Alıp okuyabilirsiniz. Sizin gibi kopyala yapıştır yapıp kendi aklımı kiraya vererek "başkalarının aklını kullanmayı" tercih etmediğim için beni suçlayamazsınız. Burası bir savaş alanı değil, ben sadece detay istediğiniz için inancımı açıklıyorum. Amacım kendi bildiklerimi, gördüklerimi, anladıklarımı, inandıklarımı sizlere empoze etmek değildir. |
|
![]() |
![]() |
Anonymous Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Miralay (30. December 2010) |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
hayat, sonra, var, ölümden |
|
|