![]() |
|
![]() |
#1 |
Super Moderator
Tesekkür: 481
200 Mesajina 303 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
merkelin yazısının orjinalini nereden buluruz?
merdem bulduğun yada yayınladığın yazıları kaynak göstererek yayınla yorumunu altına yazarsın copy paste yapma bir başka provakatör namzetine ihtiyaç yok.
![]() |
#2 |
Uzman Üye
Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
![]()
Angela Merkel'in Gezi Parki hakkinda görüsleri vb. aramalar yap google da. Ben link vermeyecegim cünkü her seferinde bir cingar cikiyor, yok o sayfa sagciymis yok bu sayfa solcuymus diye.
Müftü karısı CHP'li ilçe başkanının karısı çıktı. Google da bu aramayi yap tonlarca sayfa cikiyor. Ben tesadüfen tikliyorum sayfalari, belirli bir yere takildigim yok. Cünkü her sayfa degisik degisik okuyucularin nabzina göre serbet veriyorlar. Bu yüzden tarafsiz ve bir cok sayfalardan faydalaniyorum. Bir evvelki yazimda belirttigim gibi, artik hevesim kalmadi onu bunu arastirmaya, medyanin da sözüne güven olmuyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Super Moderator
Tesekkür: 481
200 Mesajina 303 Tesekkür Aldi
![]() Alıntı:
O zaman yazmayacaksın önüne geleni. Biz neyi nerede nasıl bulacağımızı biliriz. Sana bildiğin dile hürmeten (ben almanca bilmem) sordum. Alıntı:
Laf olsun, torba dolsun diye mi ? Ne biliyim senin de sözüne güvenilip güvenilmeyeceğini. Ajan mısın? Yoksa sende sözüne güvenilmeyen medya gibi sallıyor musun? O zaman bizde öyle yapalım seni o kadar ciddiye alalım... Hayır bilelim de...
![]() |
![]() |
#4 |
Uzman Üye
Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
![]()
Her önüne geleni yazan, dünyaya yalan yanlis herseyi duyuran medyaya söylen Bart Kardesim. Yazilari ben yayimlamiyorum, benim gibi sayisi sonsuz okuyucular takip ediyor medyayi.
Ya dogrusunu yazarlar ya da mesleklerini terkederler. Benim ne blogum var ne twitter ne de facebook kisiligim. Olanlari takip ediyorum ara sira hepsi. Neyi nerede bulacagini biliyorsan güzel kardesim, ara o zaman. Ben bu konuda yazmaga devam etmeyecegim, benim halledecegim bir mesele degil bu. Selam ve dua ile. NOT: Merkel'in yazisi türkce olarak yayimlanmis bir sitede, ben cevirmedim türkceye, almancasini aramadim bile. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
neler, oluyor, türkiyede |
|
|